Duur van een sessie en tarieven

  • DE COPILOOT BOUTERSEM
    Een intakegesprek duurt 60 minuten, een sessie duurt 50 minuten. De betaling gebeurt steeds aan het einde en bedraagt 50 euro per sessie. De tarieven voor intelligentie onderzoek worden besproken tijdens het intakegesprek en zijn afhankelijk van de soort test die gebruikt wordt. Betalen kan cash, via de mobile app van je bank en via de payconic applicatie. Deze kan je gratis downloaden op je smartphone.


  • MEDISCH CENTRUM CÉSAR DE PAEPE TIENEN
    Een intakegesprek duurt 60 minuten, een sessie duurt 50 minuten. Het tarief bedraagt 46 euro per sessie. Je dient je vooraf aan te melden met je identiteitskaart aan het secretariaat en vervolgens de sessie vooraf te betalen. Betaling met bancontact is ook steeds mogelijk. Indien je lid bent van de socialistische mutualiteit breng je ook een klevertje mee van je kind. Ook niet-leden van de socialistische mutualiteit zijn welkom in het Medisch Centrum. Je meldt je op dezelfde manier aan, de terugbetaling verloopt via je eigen mutualiteit. De buitendeur van het Medisch Centrum zal op woensdagnamiddag gesloten zijn. Je dient dan even te bellen op het algemeen nummer dat op de deur zal plakken om binnen te geraken.

Terugbetalingen zijn mogelijk, afhankelijk van de mutualiteit waarbij u aangesloten bent.
Klik hier voor meer informatie.

Als je niet op de afspraak kan komen, dan dien je minimaal 24u op voorhand mij hiervan te verwittigen. Bij laattijdige annulatie wordt de afspraak aangerekend.